Kotasyon Listesi

 MADDENİN CİNSİ 

  EN AZ MİKTAR

 

 

1-HUBUBATLAR

 

Buğday

500.kg

Arpa

500.kg.

Yulaf

500.kg.

Çavdar

500.kg.

Mısır

2.300.kg.

Darı

200.kg.

Pirinç

100.kg.

 

 

2-HUBUBAT MAMÜLLERİ

 

Buğday Unu

715.kg(10 Çuval)71,5 Kg.

Buğday Kepeği

800.kg.(20 Çuval)40.Kg.lık

Rozmol

750.kg.(15 Çuval)50.kg.lık

Bulgur

200.kg.

İrmik

500.kg.

Arpa Ezmesi

500.kg.

Makarna

100.kg.

 

 

3-BAKİYAT VE MAMÜLLERİ

 

Mercimek

250.kg.

Kuru Fasülye

250.kg

Nohut

250.kg

Kimyon

200.kg.

 

 

4-YAĞLI TOHUMLAR

 

Ayçiçeği

250.kg.

 

 

6-HAYVANİ YAĞLAR

 

Tere Yağı

100.kg.(5 teneke) 20 kg.lık

İç Yağı

100.kg.(5 teneke) 20.kg.lık

Kuyruk Yağı

100.kg.(5 teneke) 20 kg.lık

Sade Yağı

100.kg.(5 teneke) 20 kg.lık

 

 

7-ÇEŞİTLİ GIDA MADDELERİ

 

Et: Sığır ve dana

30.kg

Koyun ve keçi

30.kg

Kuzu

30.kg

Kuru Soğan

200.kg

Patates

200.kg

Tahin

100.kg (5 teneke) 20.kg.lık

Peynir

100.kg (5 teneke) 20.kg.lık

Ağda

100.kg

 

 

8-KURU VE YAŞ MEYVELER

 

Badem

100.kg

Ceviz

100.kg

Kayısı Kurusu

100.kg

Zerdali Kurusu

100.kg.

9-MEYVE ÇEKİRDEKLERİ

 

Kayısı Çekirdeği

100.kg.

Zerdali Çekirdeği

100.kg

 

 

10-TEKSTİL HAM MADDELERİ

 

Tiftik

25.kg.

Yapağı

50.kg.

 

 

11-CANLI HAYVANLAR

 

Boğa

1 adet

Öküz

1 adet

İnek

1 adet

Dana

1 adet

Koyun

5 adet

Keçi

5 adet

Tosun

2 adet

Düve

2 adet

Buzağı

5 adet

Kuzu

5 adet

Oğlak

5 adet

 

 

12-HAMMADDELER

 

Sığır

50.kg.

Dana

50.kg.

Manda

50.kg.

Malak

50.kg.

Koyun

10 adet

Kuzu

10 adet

Keçi

10 adet

Oğlak

10 adet

 

 

13-AV DERİLERİ

 

Kurt

10 adet

Tavşan

10 adet

Tilki

10 adet

Porsuk

10 adet

 

 

14-KÜSPE

 

Ayçiçeği Küspesi

100.kg